Tacksam

Egentligen borde man vara tacksam för varje dag man får ha med sina nära o kära. Har nu bestämt att ta nya tag här i livet och inte hänga upp sig på småsaker. En god gärning varje dag och ställa upp för andra så gott det går. Är så tacksam för att jag har en familj som älskar mig och jag är så otroligt glad att jag har dem! De är mitt allt! Lägervägen 5G och Hessiskavägen 1 - behöver jag säga mer? Älskar Er! Och såklart - Blåbärsgränden - Icke att förglömma!

Är så glad att Henke blivit frisk igen. Även om det bara var en liten magsjuka så är jag så otroligt glad att han är frisk igen! Tänk, det kunde varit så mycket värre!
Även lille Mio med hans njurar - han kunde ju ha fötts med något större fel, med njurarna har han ju iaf en i reserv som han klarar sig bra med.
Den 21 september är det dags för DMSA-scint i Lund igen, samt UL. Känns oroligt att han ska behöva gå igenom det igen, med ev. lugnande i sig o allt. Men samtidigt känns det skönt att göra om det hos läkare som är grymt duktiga i det dem gör.

Imorgon är det dags för vaccinationen på BVC. Hoppas han klarar det lika bra som de andra sprutorna han fått, utan feber och sånt. Min lille prins!

Nu ska jag hänga lite tvätt och gå med soporna.

Ta vara på varje dag du får! Den kommer inte igen!

//


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0