Sol, värme och en cykeltur! ☀

Igår satt vi alla upp på våra cyklar för att bege oss till Konsum och inhandla kvällens grillat och glass såklart! Det va helt underbart härligt och mysigt! Inte nog med att vädret bjöd på sin vackra sida, det va så skönt att komma ut och röra på sig och Mio kände sig så stolt som fick cykla helt själv så långt! Milla pratade på hela tiden och va supernöjd! En riktigt lyckad tur!
Välkomnar värmen med öppna armar! :)


BUS i Lund ;)

Ja, idag har vi varit på BUS med Mio (barn- och ungdomssjukhuset). Det va dags för kontroll av njuren och allt såg så bra ut så! Nu ska vi inte dit igen förrän om typ 3 år så det känns skönt!

Tog en sväng inom Nova för att få i oss lite lunch och det blev mycket lyckat! Inte nog med att jag hittade kläder till Studenten som jag ska på om några veckor, vi lyckades även komma hem med en ny platta! :D
En Samsung Galaxy Tab 2 (tror jag att den heter....). Vi sprang på någon Telenorare och med en månadskostnad på 50 spänn MINDRE i månaden fick vi denna som en gåva, då vi va trogna kunder! Haha! Ja, jag har svurit mycket åt Telenor men (peppar peppar), täckningen här hemma har blivit lite bättre! Vi fick tom ett rött skydd till den gratis så det känns minsann riktigt najs! Nästan som en liten vinst! Visst, det blev ju ingen Padda men man får va glad för det lilla, speciellt det som är gratis! ;)

Snart är det helg, och om man inte visste det innan så får man reda på det när man checkar in på fb. Alla skriver om att det är fredag imorgon! Och japp, det är det minsann! Göttans!
Så nu säger jag godnatt och hoppas vi vaknar upp till en härlig fredag, pigga och friska! Nattinatti!


Ansökan x 2

Har fått svar på 2 av mina ansökningar och ska på intervju och prov 2 dagar i sträck för 2 olika utbildningar. Spännande och nervöst! Håller bara tummarna att det ska gå vägen!


Sista dag för ansökan....

Nu håller jag tummarna....!


Valborg och vår!

Ingen har säkert missat att det var Valborg igår. För oss firades detta hemma hos oss tillsammans med 3 andra familjer vilket bidrog till att det blev fullt hus, 8 vuxna och 9 barn. Blev en mycket lyckad kväll med god mat och gott sällskap! Senare drog vi oss ner till idrottsplatsen för att spana in majbålet och åka karuseller. Det sistnämnda var mer för barnen och det va mycket uppskattat!

Idag har det verkligen varit vår i luften, om inte en snudd på sommarvärme! Så det blev en tur till Solhaga för att inhandla lite smått och gott så att vi kunde förgylla vår entré och uteplats lite mer! Längtar till sommaren så det kan blomma ordentligt med alla dess dofter. Har börjat ta tag i platsen där vi ska odla lite grönsaker också, blir nog bra i slutändan!
Det blir dock Henkes uppgift det där, känns som han har grönare fingrar än vad jag har. Jag är bättre på att delegera uppgifter. ;)
Nu hoppas vi, och håller tummarna på, att våren är här för att stanna och att sommaren snart står för dörren!

Imorgon bär det av till Lund för familjen Taube. Då är det kontrollbesök på BUS (barn och ungdomssjukhuset) för Mio med hans njure. Han har ju inga bekymmer av att endast ha 1 njure så det kommer säkert gå smärtfritt! Trevligt med en liten utflykt också! ;)


Provsvar 2

Häromdagen kom provsvaret från leverfläcken som jag tog bort. En helt vanlig leverfläck! Såå skönt! Ännu en bock att bocka av i listan. Några återstår...


RSS 2.0