Julpynt

Blev inget skrivande igår, och inget tränande i onsdags.... Har väl 1000 bortförklaringar som man brukar ha, men så är fallet för tillfället.
Igår julstädades det här hemma och julpyntades för fullt. Henke har varit hemma från jobbet i torsdags och igår, hans finger ser nu ut som en tjock grillkorv, fast mer blå.... Stackars min älskling, han har jätte ont. Nu går han även på både alvedon, ibumetin, penicillin och några starka smärtstillande som han blir helt groggig av. Ger mer bieffekter alltihop än vad det hjälper mot fingret nästan... Hoppas min älskling blir frisk snart!
Med mig och Mio är det annars bra, full fart som vanligt! ; )

Imorse ringde bitte, pappas fru, hennes dotter Malin har ÄNTLIGEN fått ut den lille krabaten - Lille Liam! Grattis!
Och snabbt gick det, kom i hissen uppe på förlossningen, helt sjukt! :)

Nu ska vi snart ta och gå ner till pappa och hjälpa honom med Liams storebror Max, se till så han får lite frukost i sig och så nu när mamma ligger på BB.

Vi höres! Hej!

Börja träna

Imorgon ska jag ta tag i min kropp, i mitt liv. Dax att börja träna lite hade jag tänkt.
Ska börja att dansa på friskis hade jag tänkt. Ska bli jätte roligt. Är verkligen peppad på att börja träna nu. Hade gärna haft en personlig tränare som kunde hjälpt mig med styrka och såna saker. Behöver nån som står bredvid o peppar lite, ger upp så lätt annars. ; )

Dagen har i övrigt varit bra, Har som sagt varit i stan med Pernilla, köpte 2 nya träningstoppar nu till min träning. De andra jag har har jag haft sen jag gick gymnasiet - känns som en evighet sen : ) Tnk vad tiden går...2005...

Stackars henke slog i fingret när han skulle byta till vinterdäck i söndags. Nageln är helt blå/svart och fingret ser ut som en Dennis Hot Dog. Jätte svullet och det bultar i det så till och med jag kan känna det. Stackars liten, han får ta o gå till vårscentralen imorgon.

Imorgon är det babysim som gäller för mig o Mio. Lillen va sjuk förra veckan så det ska bli roligt att komma tillbaks.
Nej, nu är det slut i hjärnan. Återkommer väl imorgon.

Godnatt!



Zzzz.....

Tisdag morgon

Klockan är 10 på morgonen och redan har man hunnit med att vara på babyrytmik och andra saker. Kommer ihåg för några år sedan, då sov man vid denna tiden och kunde sova flera timmar till. Det blir det inget av nu längre, inte än på många år och då är man väl så morgonpigg att man inte kan sova längre än till 7. Ganska komiskt.... Känner mig just nu väldigt trött, skulle kunna sova en vecka känns det som. Tänk om man bara kunde få sova en hel natt ostört och få sovmorgon.... Men samtidigt hade jag aldirg i hela mitt liv bytt bort det jag har nu. Det är guld värt!

Babyrytmiken gick annars jätte bra. Mio tyckte det va mycket roligare idag än vad han har tyckt de andra gångerna, han börjar väl komma in i det mer nu och vant sig vid de andra barnen.

I eftermiddag ska jag in till stan med Pernilla, henkes syster. Får väl se om man hittar de sista julklapparna så har man allt fixat. Tyvärr bara pengarna som saknas... men det blir väl en ändring på ekonomin sen när båda jobbar - förhoppningsvis.

Ska nog ta o vila en stund nu när Mio ändå sover.... Hej svejs!


Min familj



Min älskade sambo Henke!




Mina två favoriter!

Måndag...

Ännu en dag på en ny vecka börjar ta slut. Bara 1 månad kvar till julafton. Ser verkligen framemot julen mer än nånsin just nu, kan nog va för att man har barn nu. Julen är väl mest till för barnen nu för tiden. Mysigt ska det bli iallafall! Ska bli spännande att se hur Mio handskas med granen när den väl kommer upp. Han lär väl gå själv vid det laget om han håller samma takt som han gjort hittills.

Idag har det inte hänt så mycket annars. Bara varit hemma med Mio, badat tillsammans lite och lekt såklart! Övar lite med honom på att han ska stå själv, han står några sekunder sen kastar han sig i min famn - så roligt och så mysigt!

Imorgon är det babyrytmik som gäller, kl: 9 på morgonen, precis när Mio brukar sova så han deckar direkt man sätter honom i bilen sen på vägen hem.
Får väl se om det blir nån tid över till datan imorgon, får ju försöka hålla min blogg i trim nu när jag väl startat en.

(Undrar när halvkusinen ska komma ut också...får bannemig bli snart tycker jag ;) )


Välkommen till min nya blogg!

Ja, man får väl ta och starta en blogg precis som alla andra känns det som. Kan kanske va trevligt att skriva av sig lite ibland under den tid som finns kvar av föräldraledigheten. Får väl se hur ofta man hinner sitta här bara. Dagarna springer snabbt iväg och fullt upp är det hela tiden med ett vilt litet busfrö här hemma. Men det är väl så det ska va - roligt är det iallafall!

Jaha, vad säger man nu då...
Mycket nöje!



Min lille Mio

RSS 2.0