Provsvar!

Äntligen kom det ett provsvar på posten idag. Ingen hudcancer eller annat skit i min leverfläck som jag opererade bort! Underbart skönt!!
Nu återstår det bara svar angående rtg och vätskan i lungsäckarna. Får väl se när läkaren hör av sig nästa gång.
Hittills har allt varit bra iaf!!

Imorgon är det sista dagen i april vilket innebär valborgsfirande! Det kommer lite folk hit, eller kanske inte "lite" - 18 st blir vi sammanlagt inkl alla bebisar. :)
Blir grillat med lite tillbehör och senare beger vi oss nog ner till Vä IP och spanar in majbrasan och åker säkerligen ngn karusell (Mio iaf!). Saknar min lilla(stora) plutt nu. Han är i Tollarp och våldgästar. Har säkert det superbra och blir hur bortskämd som helst! Precis som det ska va! Haha!

Milla blev förkyld här i förra veckan med feber, hosta och rinnig näsa. Hon verkar ha smittat både mig och Henke så vi känner oss sådär... Men med nässpray och Alvedon så ska det nog bli en trevlig kväll imorgon ändå! :)
Kanske bäst att stänga ner fabriken för idag och samla krafter inför morgondagen. Nattinatt! :)


Barnkör!

Sitter just nu och väntar på Mio som är inne och sjunger på sin första körövning! Går och kikar på honom ibland och han verkar lite blyg inför de andra. Kanske inte så konstigt då han bara är 5 år, har aldrig träffat personerna innan och aldrig hört låtarna innan. Så vad kan man begära? Men det släpper säkert så småningom, får ge det några gånger så får vi väl se vad han tycker. Mio som alltid älskar att stå i centrum, dansar som Eric Saade på dansstopp och tar alla mikrofoner han får tag i hemma och stylar! Han är nu en tyst liten mus som tittar förundrat på de andra i kören. Men det visar nog att han är mänsklig, en helt vanlig pojke! Kanske lite som sin mamma, vill känna av läget innan man lättar på sig själv... Ja, det ska bli spännande och se hur detta utvecklas! Mitt hjärta! <3

Ja, på vårdcentralen har jag idag varit 2 ggr (!). Fick i fm träffa en distriktssköterska som tittade på såret efter leverfläcken och ville sen skicka mig till läkare. Blev att komma tillbaka på em bara för att läkaren skulle ta odling på det. Inget mer! Kunde inte sköterskan gjort det på fm?? Jaja... Ulj gick iaf bra. Inga stenar i njuren och inget annat skumt heller, så det känns jätte skönt!!

Nu ska vi snart bege oss hemåt och äta lite kvällsmat. Funderar på att ta en promenad eller joggingtur ikväll... Får väl se vad jag säger efter middagen... ;)


Detta flickebarn!

Kan ju inte låta bli att visa bilderna som jag snabbt lyckades fånga när Milla skulle försöka ta upp det som låg på golvet - från sin gåstol!
Kan säga som så att hade jag inte varit där så hade hon legat på golvet några sekunder senare...
Nu gäller det minsann att ha koll på denna busa! Hon tar sig dit hon vill när hon är på golvet och försöker ställa sig upp mot allt som går att ta tag i. Mission "barnsäkra-hemmet" har inletts! ;)


Några steg framåt

Ja nu är några steg tagna i processerna att "bli frisk" och "må bra".
Har varit på mr-röntgen av ryggen som visade att mina 2 diskbråck i ländryggen, som jag fick hösten 2011, va kvar. Samt att jag fått ett nytt högre upp. Detta bråck skjuter visst ut (på något sätt) mer åt höger och borde inte bidra till smärtan som jag har i vänster sida av ryggen samt under revbenen framme i magen... Så orsaken till detta är ännu inte besvarad....
Har även tagit bort en leverfläck som jag haft sedan jag föddes men som nu hade fått svarta prickar i sig. Så den har skickats iväg på analys och jag hoppas innerligt att denna inte visar något elakt...

Idag ska jag på ulj av mina urinvägar samt njurar för att se så inga fler stenar uppkommit samt att njuren har återfått sin normala storlek. Och för att se så att där inte är något som gör att jag har ont...
Till råga på allt har nu även såret där leverfläcken satt blivit inflammerat, så nu ska jag snart bege mig tillsammans med barnen till vårdcentralen och kolla detta. Blivit rött runtomkring och börjat vätska... Känns sådär. Precis som man inte har nog att tänka på inför ulj, som jag är aningen nervös för.

Ska väl förmodligen bli remitterad till ett smärtcentrum också för att få bukt med all värk i kroppen. Men först ska all utredningen bli klar och alla provsvar komma in...

Just nu önskar jag inget hellre än att må bra! Den där ovissheten är kraftigt jobbig att leva med... Går ut över familjen och det är såklart inte min mening men det är som allt knager inombords... Men jag försöker se allt positivt och jag hoppas jag lyckas någorlunda med det!
Nu ska jag sluta gnälla (för tillfället iaf).

Hoppas nästa inlägg kan bli litta gladare! :)


Vad säger man...?!


Hjälpreda

Skulle ta hand om lite tvätt igår, som är så himla roligt...! ;)
Hade iaf min lilla hjälpreda tätt efter hela tiden, frågan är bara om hon hjälpte eller stjälpte. Fann iaf kläder lite överallt i huset sen. :)


Strandhäng

Idag har jag och barnen tillsammans med mamma varit på stranden i Åhus och lapat sol och haft mysigt! Måste säga att det va otroligt vackert och fantastiskt att se all snö och is längst med stranden! Mio älskade det och är en riktigt utemänniska och även Milla gillade det ordentligt! Hon satt i sanden och fick känna sand mellan fingrarna för första gången i sitt liv och det va faktiskt underbart att se! Hon satt liksom och pratade med sig själv, kände och klämde och ville hemskt gärna smaka på det också! :)

Nu är det iaf påsklov och vi får väl se om vi kan hitta på ngt mer roligt att göra, framförallt för Mio. Kanske en tur till Museet eller Barbacka, vem vet?
Påskhelgen har annars varit trevlig. Brunch hos svägerskan, en middag hos mamma och en hos pappa. Sång i kyrkan och lite slappe-tid emellan allt. Mycket lyckad påsk!

I torsdags va jag och röntgade ryggen så just nu går jag bara och väntar på svar.......... Och på remissen in till ulj.....
Vill bara va smärtfri....!

Lägger upp lite glada och positiva bilder på dagens utflykt. Nu läängtar vi tills vi kan va där igen, fast med lite färre kläder på oss! ;)


RSS 2.0