Huvudvärk....

Har haft huvudvärk nu varje dag den senaste veckan i princip. Blodtrycket är inte det bästa heller, håller nästa på att tuppa av varje gång jag reser mig...Inget vidare...
Men men, livet stannar inte upp  för det. Mio håller mig i trimmas här hemma. ;) Här är fullt ös från morgon till kväll!

Snart ska vi bege oss till dagis o jobbet. jobbar till 17.30 idag. Känns sådär. Hatar att jobba dem tiderna men jag är glad att jag har ett jobb att gå till iaf!

Inne på fjärde dan idag med att räkna Points. Haha! Ganska roligt att kolla hur många points allt är värt som man sätter i sig. Ser även att jag inte alls äter vad jag bör göra. Har inte kommit upp till mina rek. points en enda dag. Så mina kilo som ska bort hänger nog på träningen. Men det hr gett resultat redan genom att cykla med Mio till dagis varje dag. :) Snart börjar dansen också! Skojsigt! :)

Längtar tills ikväll....saknar min Henke och saknar nästan redan Mio trots att han ligger en bit ifrån mig o sover. ;)

Vill skicka en "Krya på dig" kram till mamma o Johannes också innan jag avslutar här. KRAM!

Förresten...snart börjar jag plugga! :D

//

Mina prinsar!


Tacksam

Egentligen borde man vara tacksam för varje dag man får ha med sina nära o kära. Har nu bestämt att ta nya tag här i livet och inte hänga upp sig på småsaker. En god gärning varje dag och ställa upp för andra så gott det går. Är så tacksam för att jag har en familj som älskar mig och jag är så otroligt glad att jag har dem! De är mitt allt! Lägervägen 5G och Hessiskavägen 1 - behöver jag säga mer? Älskar Er! Och såklart - Blåbärsgränden - Icke att förglömma!

Är så glad att Henke blivit frisk igen. Även om det bara var en liten magsjuka så är jag så otroligt glad att han är frisk igen! Tänk, det kunde varit så mycket värre!
Även lille Mio med hans njurar - han kunde ju ha fötts med något större fel, med njurarna har han ju iaf en i reserv som han klarar sig bra med.
Den 21 september är det dags för DMSA-scint i Lund igen, samt UL. Känns oroligt att han ska behöva gå igenom det igen, med ev. lugnande i sig o allt. Men samtidigt känns det skönt att göra om det hos läkare som är grymt duktiga i det dem gör.

Imorgon är det dags för vaccinationen på BVC. Hoppas han klarar det lika bra som de andra sprutorna han fått, utan feber och sånt. Min lille prins!

Nu ska jag hänga lite tvätt och gå med soporna.

Ta vara på varje dag du får! Den kommer inte igen!

//


Ush pi & fy!

Ingen vidare rolig dag det här...
Henke lyckades bli magsjuk igår så han har varit bästa kompis med toaletten inatt.... :(
Jag vill inte ha den skiten! Håller verkligen tummarna så att varken jag eller Mio får det! Vi vill förbli friska!!!

Igår stundades det även bröllop. Mellan Henkes mamma Eva och hennes Mats. Ett trevligt bröllop med 70 bikers! ;)
Som sagt bara synd att älsklingen fick i sig nån dum bakterie där.... Blev en tråkig kväll igår....

Idag har det annars varit lugnt här hemma. Henke har sovit Hela dan och jag & Mio har elkt doktor. Han har varit så underbart go idag min lilla pojk! Vi har myst hela dagen.

Imorgon blir det förhoppningsvis jobb - bara man inte blir sjuk...
Jobbar 14.30-17.30 så det blir inte många timmar iaf.

Nu ska jag lägga mig i soffan o kolla på friidrott.

//

Hos mamma

Sitter hos mamma & Mange nu. Jag, Mio o mamma har varit på stranden idag och badat och gottat oss i solen. Mio är iaf ingen badkruka han. Han hoppar i som ingenting. För en annan tar det ett tag innan man vågar doppa sig. Trots havets 24,5 grader. ;)

Kom precis hem efter en lång promenad. Försökte få lillplutten till att somna men icke så nicke. Han är piggare än nånsin... Grillade kotletter tidigare ikväll. Blev mycket gott. Brie på lantbröd är heller aldrig fel. Gott gott!

Imorgon blir det nog stranden igen. Jag, Henke, Mio och kanske Mange. Mamma ska slita på jobbet så för henne blir det tyvärr inget strandbesök.... :(
Sen blir det Coctailparty för hela slanten!

På måndag börjar jobbet igen, känns både tråkigt och roligt. Klart det hade varit gott med lite till semester men vad gör man. Man har ju jobb iaf! Snart börjar pluggandet också! Ska söka en till utbildning också nu. Vill vill vill! ;)

Nu drar jag mig, ska ta tag i Mios somnande igen...

//

Stranden?

Snart kommer Emmah & Leo hit på frukost. Hade tänkt bege oss till nåt badställe idag men jag vet inte vart vädret tog vägen? Får se om jag får in bilbarnstolen i Emmahs bil också. Annars blir det väl en promenad upp till väbadet. Men vi får som sagt först se om solen kommer fram som lovat idag.

Annars rullar livet på. Snart helg igen - skönt! Skönt att ha Henke hemma hela dagarna så vi kan hitta på saker.
Sen är det som sagt Coctailparty på lördag kväll. Ska bli mycket trevligt! Hoppas Mio sköter sig bara om inte är svårtsomnad när han ska va hos Emmah & Lennie.

Vill även ge tanke till Lasse och övrig familj - Vi tänker på er!

Finns även en saknad efter en viss person...Är rädd för att det aldrig kommer bli som förr... Får drömma mig tillbaks istället...

//

Fint väder

Nu är sommaren här igen! Äntligen en klarblå himmel coh värme! Kanske beger oss till stranden idag. Skulle behövt fixa nytt däck till min cykel också men det tar ju inte hela dagen. Får vänta tills mamma slutat jobbet då det är hon som har bilen. Henke fick ta mammas bil och hon fick ta vår, så har vi chans till att hitta på nåt idag iaf! :)

På måndag börjar jobbet, mindre roligt...
Men det funkar, ska snart börja plugga också, om 3 veckor. Ska bli jätte skoj o intressant!

Nu ska jag bannemaj lägga mig på soffan o slappa en stund medan Mio sover.

//


2009-08-05

Hatar egoistiska människor...
//

Emmah o Lille Leo

Igår va Emmah och Leo här och fikade. Har samlat en hel påse med barnmatsburkar till henne som hon ska ha sina egengjorda syltar, moser m.m i. Hon är så huslig och duktig Emmah. Hon kom med nybakta kanelbullar och gräddkuber och till och med egen hemmagjord svartvinbärsblads saft. Så underbart god!
Sen fick hon syn på körsbärsträdet vi har precis bredvid tomten. Så vi tog med barnen ner och Emmah började plocka körsbär - de va jätte goda!



Emmah med nyplockade körsbär!



Leo sover i Mios vagn


Idag skulle jag o Mio egentligen komma hem till dem men vi had ingen bil hemma så dem fick komma istället. Gick en runda upp till konsum och sedan åkte vi bussen in till stan. Emmah köpte en jätte fin klänning på H&M och jag köpte Stay ups till mig och en skjorta till Henke. Vi ska nämligen till Tina & Oscar på Coctailparty på lördag. Ska bli jätte trevligt. Emmah & Lennie ska passa vildbattingen Mio. Jätte snällt av dem, annars hade vi inte kunnat gå. Mamma jobbar och Caroline & Peter är på Kreta. Men det ska nog gå bra. Han kommer ju sova mestadels av tiden. :)

Just nu somnar Henke Mio och jag kollar in Allsång...
Ska verkligen lägga mig tidigt ikväll, är så in i tusan trött på morgonen. Mio vaknar ju vid 5.30-6.00 tiden. Phu!!
Men imorgon har vi inget planerat...hade tänkt bege migg till Biblioteket men vi får se om jag orkar. Jobbigt att ta bussen med Mio. Han vill inte sitta still....
Får la se vad som händer.
Nu ska jag se Jonas med sina djur på Allsång.
 // 

förresten...

Efter Skånes djurpark blev vi kvar hos mamma och grillade cevabcici - mycket gott!
Där befann sig även Emy, Erika, Fanny och en tjej till för att förfesta. De skulle sedan bege sig till Åhus på fest - maskerad.
Dem blev så fina allihopa!
:)



Emy, Erika, kompis, Fanny

Även Mio ville på maskerad - Mitt charmtroll!!!



//


Skånes Djurpark 2009-08-01

I lördags intog vi Skånes Djurpark. Vi hade riktigt tur med vädret. Solsken och värme! Inget man känner på varje dag denna sommaren...
Det va jag, Henke, Mio, mamma, Mange, Johannes och Emil. Emy och Alm skulle också följt med men kunde tyvärr inte...
Mio va super duktig hela dagen. Han fick klappa djuren denna gången, förra vistelsen fick ju tyvärr avbryta pga. ösregn. Han tyckte nog fåren va mjuka och blev väldigt fascinerad av vad dem åt. Han försökte mata ett får med ett halmstrå men pregade ett helt strå rakt in i munnen - mindre lyckat men han tyckte det va roligt iaf!
Tupparna och hönsen va också väldigt intressanta. Vi lyckades komma precis när en personal kom för att slänga in mat till dem. Mio följde varenda steg hon tog och tillslut fick han följa med in bland dem mest tama hönsen och titta in dem lite närmre. Han kanske följer sin mammas fotspår med inriktning på djuryrket. :)

Mange va såklart fascinerad av älgarna och rådjuren. Han va väl lite besviken av att han inte fick ta med någon hem men vi va bara glada att vi fick se dem levande för en gångs skull. ;)
Tyvärr hann jag inte med att fota 2 rådjur som parade sig mitt framför näsan på oss... hehe... men i slutet på april eller i början på maj kommer det små rådjursbebisar. :)

Här följer lite bilder på vår underbara dag:




Mio klappar fåren



och skulle försöka mata dem...



Mamma, Johannes o Emil



Utanför hönsen o tupparna



Här fick han gå in till dem



Vi fick klappa kalvar





Vem har roligast...? ;)



Mamma, Mange & Tottepannes



Johannes va bakis och behövde vila benen lite - och då skulle såklart även Mio åka med :)



Johannes, Mange, Mamma o Emil kollar in vargarna



Vargunge



Lokatten sitter o väntar på att maten ska komma. Stannade kvar och fick se matningen - guuud vad jag vill jobba med dessa djur! Så magnifika!



The big ones! Tyskarnas o Manges favorit! - Älgarna



Sist men inte minst - Älskade bror!

//


Skånes Djurpark

Idag beger vi oss till Skånes Djurpark. Jag, Henke, Mio, Mamma, Mange, Johannes, Alm och Emil. Ska bli mysigt! Verkar som vi har tur med vädret iaf.
Förstår bara inte varför Mio jämt ska vakna så tidigt. Igår somnade han inte förrän runt 21, trodde att kanske kanske han kunde sova lite längre idag, kanske iaf till 7 - men icke! 05.48 titade jag på klockan.... Lyckades få honom till att ligga kvar i sängen tillsammans med välling och Telletubbies tills klockan blev 06.20, då fanns det inget annat att göra än att gå upp. Så nu har vi badat tillsammans o väntar nu till klockan ska bli 8 då vi ska köra o lämna Spike hos Monica.
Men men...så är det väl att va småbarnsförälder. Lyckost dem föräldrar som t.o.m får väcka sina barn på morgnarna!

Nej, nu blir det sminkning och borsta håret som gäller...

//

RSS 2.0