Möhippa/Svensexa

Här följer bilder från möhippan/svensexan. Att tillägga så fick dem som sagt stå o grilla vid konsum. Grillen dem använde va deras egen som jag, Johannes o Bello hade varit o snott på natten. Kände mig som en riktigt tjuv. Snacka om att de va fröbannade på morgonen när de vaknade o upptäckte att grillen va stulen. Haha! Och när mamma ringde mig o beklagade sig över att de inte längre hade sin grill kvar kunde jag knappt hålla mig för skratt. Skyllde allt på alla studenter som tagit studenten kvällen innan. Haha! Men glada blev dem när de fick återse sin älskade grill på konsum. Se o njut! :)



























så trött...

Har ju nu börjat jobba heltid, och det ska jag göra fram till min semester. Därför har jag inte riktigt orkat sätta mig ner o skriva de senaste dagarna...
Även helgen var fulladdad. Vi skulle till "ikea" tillsammans med mamma o mange i lördags (trodde dem ja). Vi begav oss runt 11-tiden och skulle bara stanna till vid konsum för att köpa snus till henke. Väl på parkeringen gick jag av för att "gå o köpa snus" - hämtade alla mammas o manges vänner som stod där o väntade. Sen sprang vi och drog ut dem ur bilen o sa att här blir det minsann inget ikea idag inte - nu är det MÖHIPPA & SVENSEXA som gäller! :)
Snacka om att dem blev förvånade! Vi hade planerat detta i flera veckor innan och det va så svårt att hålla sig för mamma, fick verkligen bita mig i läppen ett flertal gånger.

Vi hade verkligen jätte roligt på möhippan & svensexan.
Först fick dem stå på konsum o grilla o sälja korv. Sen drog vi med dem i bilen och begav oss hem till Pia för att där göra upp om en femkamp mellan dem två. Otroligt nog blev det lika. :) Alltså borde dem passa väldigt bra för varandra!
Senare blev det mat och dans! Full fart och så roligt! Ska försöka lägga upp lite bilder senare...

Så nu väntar vi bara på bröllopet den 18 juli! :)

Just nu är henke inne o somnar Mio. Har börjat sitta vid honom vid hans säng på hans rum. Innan lade vi oss med honom i vår säng. Men nu får det allt bli lite ordning o reda. :)

Imorgon blir det iaf ikea på riktigt. Se om vi ska köpa ny säng till mio, får se vad plånboken tillåter...
Hade nog behövts då han inte riktigt får plats i sin säng, vill hela tiden lägga sig på snädden och när han då inte riktig får plats blir han bara arg....
Får la se vad vi får med oss hem imorgon.

//

jävla data!

Skrev precis ett helt inlägg om allt som hänt på jobbet och massa annat - också precis när jag ska publicera det så försvinner allt! Blir man förbannad eller vad???? Fattar inte vad som hände....
Orkar iaf inte skriva om allt nu, va inget viktigt egentligen, bara massa ointressant strunt. Får se om jag orkar skriva om det senare.

Har lovat henke att han ska få ha datan resten av kvällen. Han ska spela nåt online-spel som han har blvit helt frälst i.
Nu somnar han Mio och jag tittar/lyssnar på Sjukhuset.

Nu orkar jag inte skriva mer....*suck*

//

städat...

Lämande mio på dagis vid 9 idag och skulle sen begett oss till Emma o Leo o Gringeltown och ätit frukost. Men kl:5.10 imorse kom ett sms om att Lennie ligger i feber. Inget mer att göra än att stanna hemma. Och städa... tråkigt som vanlgit men det måste ju göras. Nu känns det iaf bra när det är snyggt ogen här hemme, nybäddad säng och alla leksaker undanplockade. Tills ikväll då allt är upponervänt igen. ;) Men då är ju allt som det ska va iaf!

Snart är det jobbet som gäller. jobbar lite extra idag och imorgon också. Sen är det student imorgon också. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig - panik! Känns som man inte har nåt fint eller roligt alls i garderoben längre. Skulle behövt en uppdatering men var ska man hitta dem pengarna....? *suck*

Kommer förhoppningsvis bättre tider sen nån gång, när den här s.k finanskrisen vänder. Who knows???

Måste förresten tillägga något som mio gör här hemma hela tiden. Han tar sin stol på sitt rum och går runt med den överallt för att sedan ställa sig på den och såklart banka på allt han kan. Han ställer stolen vid diskbänken, ställer sig på den och tar sin marakkas och bankar och bankar. Haha! Han är för rolig den plutten!

nix pix, nu har jag inget mer att lätta från mitt hjärta.

//

kväll...

Henke försöker just nu somna Mio. Lillkillen har varit såå gnällig hela eftermiddagen så förmodligen och förhoppningsvis somnar han snabbt. Sen ska jag o henke passa på att äta lite mat tillsammans. Själva för en gångs skull. Vi sa det innan när det egentligen va dags för kvällsmat att vi skulle ge Mio mat nu och att vi skulle äta senare för att få lite lugn o ro, ingen av oss va ändå hungriga då...

Tråkigt väder är det ute...regn regn och åter regn...
Vill att sommarvädret ska komma tillbaks! Får iaf hoppas det blir fint på fredag och till helgen när det stundas student. Ska till min kusin på fredag på hennes student. Vet inte alls vad jag ska ha på mig o vill helst inte lägga massa pengar på nåt nytt nu. Kanske jag kan låna något av mamma eller någon....

Ska jobba extra nu både onsdag, torsdag och fredag. Sen börjar jag jobba heltid på måndag i 4 veckor. Ska faktiskt bli ganska roligt! Dagarna går på nåt sätt mycket snabbare när man jobbar heltid istället för halvtid. Förmodligen för att man har mer att göra på förmiddagarna än på eftermiddagarna/kvällen som jag vanligtvis jobbar.

Har pratat lite med en gymnasiekompis till mig som också fått barn, ska se till så vi kan träffas snart. Skoj!

Nu är det sjukhuset som gäller. (på 3:an) :)

//

nyss hemkommen

Har precis kommit hem från jobbet...
Har lagt egen permanentkanyl idag och lyckades faktiskt! Stolt! :)
Henke har hämtat Mio på dagis o nu är dem o handlar, kommer snart hem.
Ska bege oss till Knislinge senare o äta en bit mat, roligt när banrne får leka också!

Nu är jag hungrig så nu blir det inte mer idag....
 hej hej //


måndag

Igår blev det fullt ös på Andy´s med Peter & Caroline- Mio stormtrivs i bollhavet och han älskar att åka den långa rutschkanan med mamma. :) Undar om ine vi vuxna har roligast ändå. haha
Efteråt blev det tacos hemma hos oss och kvällen avslutades med kortspel och "Jan banans rabarberpaj" - en riktigt höjdare! :)

Har nyss varit o lämnat lillen på dagis och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra för vettigt idag...Behöver göra vid i garderoben, söka jobb, tvätta mm mm...men har egentligen ingen lust eller ork. Men vad gör man, det måste ju göras.

Följer lite bilder på när vi va på Andy´s förra gången, gårdagens bilder har ännu inte lagts in på datorn.

hej svejs //






Söndag

Skulle egentligen begett oss till Skånes Djurpark idag med Caroline & Peter men det ser ut som att vädret inte riktigt tillåter det, får helt enkelt bli en annan gång. Funderar på att åka till Andy´s istället - får se vad som händer.
Mange skulle beövt hjälp med trädäcket också.... får hel enkelt se vad dagen räcker till med.

Igår blev det pizza och en massa godisätande hos mamma till fotbollstittandet. Usel match! Fan vad dåliga vi är....
Pratade med Tina igår också, funderar på att ha en liten reunion med alla tjejer  från klassen i högstadiet. Hade varit superkul!
Jag får kanske ta tag i detta en gång för alla och planera lite! Jag som aldrig gör något.

Nu ska jag lägga mig o slappa på soffan medan Mio sover middag....gott gott!

//

2009-06-06



Vårstädning hos mormor

2009-06-06

I tivoliparken - Mycket intressant bäver


I tivoliparken - Bävern va mycket intessant


2009-06-06

Nu är bloggen uppdaterad med ny hedder o allt - Tack Malin!
Får väl sätta igång med detta igen då jag fått lite kommentarer på att det sker alltför sällan....
Livet rullar på och det går mot sommar o sol - och snart semester!
Ska börja jobba heltid v.25 tills jag har semester v.29. Skönt med lite extra pengar till ledigheten.

Henke är hos hos Mange o hjälper till med att lägga trädäck.
Mio sover o jag sitter och väntar på att Emmah, lille Leo och kanske Lennie ska komma o fika. Mysigt!
Senare beger nog jag o Mio också oss till mamma för att titta på när de andra arbetar....

Har sagt hur länge som helst nu att jag måste ta tag i min träning och förhoppningsvis tappa lite i vikt, men icke att man kommer igång - hur lat får man va?? Får väl skylla på att tiden inte riktigt räcker till. Får väl helt enkelt omprioritera och ta mig tid....

Jaja, nu får vi väl se när jag skriver nästa gång..... hehe

//

Gästbloggar!

Till Josse Och Mio...
Nu är bloggen färdig för att börja användas så att det glöder...
du får titta på den imorgon...

Kram //Malin

RSS 2.0