Inspo

Då va det dags att bege sig hem från Stockholm. Sitter o väntar på att gå ombord på planet nu. Hemma på flygplatsen möter mamma upp mig tillsammans med Milla o kanske även Mio. ❤️

Kursen har bidragit med massor av inspiration och jag känner mig grymt peppad att börja jobba igen. Har massor av idéer och tankar kring framtiden, detta kommer (förhoppningsvis) bli jävligt bra (och rologt)!!! 😄👍




Kurs

I går var jag i Jönköping med jobbet o pratade ekonomi och statistik. I dag är jag i Stockholm för en tvådagars kurs, även det inom jobbet. Flög hit (helt ensam!) i morse o sitter nu o väntar på att kursen ska börja vid lunch. Ska bli spännande att komma in i det igen. Ska ju tillbaks till mitt gamla jobb, Distriktsveterinärerna, o fortsätta min anställning där efter min examen i sommar. Det är typ bara sex(!) veckor kvar. Gäller att njuta så länge det varar! 

Jag ska dock inte tillbaka för att jobba som djursjukvårdare utan det kommer bli inom det administrativa. Blir väl lite djurvård o övriga saker också kan jag tänka mig men tyngden ligger på det administrativa, att vara ett stöd till chefen och vara den så kallade "spindeln i nätet" - vilket jag älskar att vara! Det ska bli spännande att se hur det hela utvecklas. 

I morgon kväll väntas hemfärd till familjen igen o sen är det helg med kalas x 2 och förhoppningsvis Osby Outlet, får se vad tiden räcker till. Har engelskaprov på måndag så lite plugg måste ju också klämmas in. Vet iaf vad jag ska göra i kväll på mitt hotellrum. 👍




Sur & tvär...

Nej, hör & häpna, det är inte jag som är sur och tvär för tillfället, utan det är min man. Han säger sig försöka sluta snusa och ingen vore gladare än jag om han lyckas (denna gång)! Jag ska försöka stötta honom till 100 %, även om det för det mesta går ut över mig. Får väl helt enkelt försöka trippa på tå lite den närmsta tiden så att det hela blir så lugnt som möjligt. Denna gång ska det gå, så är det bara! Heja dig mitt hjärta!! 

I dag har jag haft en heldag med mina härliga tjejer! Vi har arbetat lite med vårt examensarbete och gått igenom lite läxor. Lunchade gjorde vi på Pecorino i Osby och dit åker jag gärna igen! En härligt god buffé med pasta, lufttorkad skinka, salami, ostar, bröd, sallad, krutonger o annat gott! Rekommenderar verkligen detta ställe! De har även en chark med stort utbud på olika skinkor, salamis m.m. samt en disk full med ostar - paradiset helt enkelt! :) 

Guuud, vad tacksam jag är som har dessa tjejer runtomkring mig. Känns som vi kan prata om allt mellan himmel och jord och vi skrattar tillsammans - mycket! Hur ska det bli om typ åtta veckor efter vår examen? Hur ska jag klara mig liksom? Det är dessutom bara jag som inte ska jobba på CSK... :/ Snacka om att det får bli måånga tjejträffar! ;)

I morgon väntas skola med IT och examensarbete och jag ska för en gångs skull försöka somna i tid i kväll. Så godnatt säger jag och på återseende! ;)

Kärlek!

Det får bli ett litet snabbt inlägg här i kväll då klockan tickar, det är skola i morgon och jag har pluggat hela kvällen. Men jag måste ju bara berätta - jag har fått mitt första kusinbarn! Jag är så stolt - och så kär!! Detta lilla Hallon är ju bara så söt och så liten! Min livmoder praktiskt taget skriiiker efter barn nummer tre, men mitt förnuft säger inte detsamma, så nej, jag får nöja mig med att njuta av min nya släkting. Men det duger så bra så! 

Vill önska min kusin Emma och hennes Emil ett stort grattis till det lilla grynet! Henne har ni lyckats bra med och jag hoppas jag får mysa med henne måånga gånger framöver!





Och så klart var jag bara tvungen
att kidnappa henne en stund
och njuta lite ❤️




(Henke, du ser vad bra jag passar
med bebis va?) 😝

Påskat ett helt år!

I dag har jag minsann ändå varit lite driftig och kreativ! Jag har tvättat, varit på lekplatsen i Tollarp med barnen (där Mio för övrigt slog upp sitt knä igen), varit på möte med chefen på mitt gamla/nya jobb, handlat, pluggat (lite) och påskpysslat lite för mig själv. Jag har nog aldrig haft det så "påskigt" som jag har det här nu, och dessutom har jag "påskat" ett helt år! Jo, för ni har väl inte gått miste om att det i dag både har  varit soligt och molnigt, det har regnat, haglat och till och med åskat! I princip alla årstider på en o samma dag - inte illa det! ;)



Klart att dockan också skulle gunga! 


Klättra i träd är ju ett måste! :)


Mio gick ut med en burk och samlade hagel, som vi numera förvarar i frysen.


Kvällens påskpyssel.






Testade förresten på att piffa upp Mios garderob lite också här på kvällningen :)

I morgon väntas handling, städning och gäster så det blir väl till att stänga de blå så man orkar upp denna lååååånga fredag. Stackars Henke ska upp o jobba klockan 05. Får se om jag slänger hans väckarklocka (mobilen) eller honom i väggen i morgon bitti när han inte vaknar av signalen (som istället väcker resterande familjemedlemmar). Lika spännande varje morgon! God natt! :)

Pust, stön och stånk...

Har visserligen varit hemma med sjuka barn sedan i fredags men jag känner verkligen att jag inte orkar någonting. Jag orkar kanske och så men tycker att det mesta är extremt tråkigt... Har väl kommit in i någon sådan där "svacka". Är trött men ändå inte. Har ont i kroppen med mestadels värk i benen och mest under nattetid (och ryggen ska vi inte tala om!). Har inte sug efter någonting - inte ens godis!! Känner blä för mat och är inte hungrig.

Allt som ska och bör göras ligger hela tiden och hackar. Jag tänker på framtiden och på vilket ben jag ska stå på. Barnen trotsar i princip hela tiden och det går mig på huvudet.

Nej, det här blev inte (heller) något positivt inlägg men ibland är det skönt att skriva av sig. Vill även vara ärlig här i min egen blogg. Skriva om mina tankar och funderingar, mitt familjeliv (som inte alltid är en dans på rosor). Ofta är det så när man är ute på de sociala medierna att det man läser låter som guld och gröna skogar. "I dag bjöd min man mig på en härlig middag på restaurang X", "Barnen och jag myser denna underbara dag...." och så vidare. Sen har vi ju alla bilder som strömmar framför ögonen på en. Det är vackra hus, trendiga inredningar, snygga selfies, snyggt upplagda maträtter etc. 

Nu hoppas jag ingen tar illa upp eller känner sig "träffad". Jag tycker inte mindre om er för att ni lägger upp sådana statusar och bilder. :) Men ärligt, hur ofta läser man att någon är irriterad på mannen som glömde köpa det viktigaste på handlingslistan, att den ena ungen har målat ner hela väggen med permanentpenna? Eller visar upp bilder på att kaotiskt hem eller på det där rummet som man bara slänger in alla saker i och stänger dörren (japp, jag har ett sådant!). 

Detta är i varje fall en ärlig blogg där jag kanske slänger upp en ful och osminkad selfie eller på mitt stökiga allt-i-allorum. Så, läs o njut eller gör vad ni vill! ;) Själv ska jag försöka bättra på mitt humör, vilket just nu känns smått lönlöst.

RSS 2.0