Hemma igen

Ja, nu är vi hemma igen. Kom hem från Lund igår. Mio har varit en superkille! Så otroligt duktig och har inte klagat det minsta. Är så stolt över honom!
Tänkte jag skulle berätta lite om vistelsen på BUS men gör det en annan gång... Ska ladda in lite bilder också.

Imorgon är det en annan stor dag som väntar. Min lilla prins blir hela 2 år! Kan knappt fatta det. Tiden bara springer iväg. Tänkt att jag för 2 hela år sen låg med värkar vid denna tiden för att kl. 04.03 få en underbar pojk!
Nu ska han bli 2 och han bara växer o växer. Överraskar varje dag med nya upptåg.

Vi kommer att va hemma en hel vecka här nu från dagis o jobb eftersom Mio är sjukskriven. Så vi ska bara Myyysa!

Nu väntas en stund till i soffan, får inte glömma slå in Mios present också. En elgitarr! ;)

Natti natti //

Imorgon...

Ja, imorgon bär det av till Lund.
Vi skrivs in kl 13.00. Ska då få träffa läkare, narkos, sköterskor samt bli visade runt på avdelningen. Sen någon gång under torsdagen är det dags... Min lilla plutt! :.(  Love him soo!!

Idag frågade jag han vid middagsbordet om han ville packa sin väska med leksaker som han ville ha med sig till sjukhuset. Det va han absolut med på och gick raka vägen in på rummet för att börja packa. Det första och det enda han tog och packade ner va hela lådan med Lego. Haha! ja, han är för rolig. Sa till honom att va okej men tänkte för mig själv att det är bäst att jag packar om den imorgon. Det får räcka med Nallen, "Snickra"-boken och teletubbies-filmen. Dem har nog leksaker där så det räcker. :)

Sen skulle vi klä på Nallen som ska med imorgon. Han skulle ha sin keps, sina skor och sina solglasögen. Men det fick ju inte sitta på länge. Mio ville också ha keps och solglasögen såklart. Han tog nallens glasögen men fick leta upp en keps i hans storlek, sen satte han sig på sin "muppe" och körde iväg. "Heddå mamma!"

Han är för söt detta troll! Man blir så impad av hans tankar och funderingar, han är minsann ganska klok och förstår en hel del. :)

Nej, nu ska jag försöka krypa ner under täcket och försöka få lite sömn inatt. Längtar tills henke kommer hem från jobbet men det dröjer några timmar till... :(
Men sen blir det iaf en del dagar tillsammans - hela familjen. Iaf nåt positivt i det hela!

Natt natt!



Mio skulle packa med sig ALLT Lego till sjukhuset... :)



Muppe-dags! Tuffingen nummer 1!

//


Operation

För ett par timmar sen ringde dem från Lund, barn och ungdomssjukhuset. Dem hade fått en avbokning och mio stod på tur i listan. På onsdag skrivs vi in o på orsdag ska han opereras.
Gud, vad nervös jag känner mig. Samtidigt är det nog tur att det blev med sån här kort varsel så hinner min inte med att bli allt för nervös iaf.

Så nu ska dem som sagt ta bort hans vänstra njure. Förhoppningsvis gör dem det med titthål, då kommer vi hem snabbare eftersom läkningstiden blir kortare. Men, det kan bli så att dem går över i ett kirurgiskt ingrepp och då blir läkningstiden längre. Men vi få helt enkelt se vad som händer o utgå därifrån.

Älskar verkligen min pojk såå mycket! Gör lite ont i hjärtat att de ska skära o sticka i honom så. Jobbigast för mig blir väl när han ska somna.... ush ush! Men det blir bra! Han är duktig lille Mio! En tuff kille som fixar allt!



//


Nu...

Nu vankas det helg - Alltid lika välkommet!
Och jag ska bara myyysa med min lillkille och min sambo. Inte alla helger man har såhär oplanerade, känns väldigt skönt faktiskt!
Nästa helg blir det kalas för mio - 2 år! Helt sjuk vad tiden går...
Kanske borde skicka inbjudan till gästerna...? ;)

Nej, som sagt. Nu är det helg!

//

Hundbiten...

Jahopp, då har man varit med om första hundbettet på jobbet - nån gång ska väl va den första i detta yrket.
Hade inne en jakthund (minns verkligen inte namnet på rasen för den är ganska ny i Sverige, kom in -02...) som iaf. hade en skadad klokapsel som skulle tas bort. Han började morra redan när vet. lyssnade på honom men ändå litade vi på djurägaren (som också är jägare) och på att han skulle hålla i hunden ordentligt. Djurägaren höll hårt i nacken och det gjorde även jag. Vet. sprutade honom med lugnande men det gillades inte. Hunden gjorde ett utfall och ägaren släppte (som man inte ska göra) och jag höll kvar. Det skulle jag inte gjort för helt plötsligt satt hans bett i min högra arm. Blev inte så farligt men både vet. och läkaren på vårdcentralen tyckte att det skulle kollas. Blev en 10-dagars kur med antibiotika. Trevligt trevligt....
Nu har armen börjat svullna lite och blåmärket börjar dyka upp mer o mer. Men det är inte så farligt. Kunde ju varit betydligt värre! ;)

Annars har dagen varit bra. Jobbat från 8.30-17.30 så det har inte hunnits med så mycket hemma. Mio sover gott i sin säng nu och jag kollar in unga mödrar. Imorgon är jag ledig men ska plugga på förmiddagen så då är mio på dagis.
Mio ska ta sin andra vaccination imorgon också. Hoppas det går bra!

Han har börjat snacka så otroligt mycket. Den bästa frasen just nu är:
Tack så mycke mycke - som då betyder Tack så jätte mycket. Låter så otroligt gulligt! Vårt lilla charmtroll!

Nu blir det slapp framför tv:n.

//


Modell för en dag!

Igår, söndag, begav sig jag och Henke till Malmös Turning Torso och va modeller för en dag.
Det va fantastiskt roligt! Tänk om man hade haft ett sånt jobb. ;)
Det kändes även skönt att få komma bort från verkligheten lite bara jag o henke och göra något tillsammans bara han o jag. Det behövdes verkligen! Är som nykär på nytt idag! :)

Här följer lite bilder på oss från igår:



















Vi hade riktigt roligt!!!


Nyår!

Nyår firades hemma hos oss tillsammans med goda vänner. Caroline o Peter va hos oss och vi lagade god mat tillsammans. Sällskapsspel och lite SingStar. Mio sov faktiskt sig igenom hela 12-slaget. Det pangade på en hel del men han sov som en stock. Duktiga pojk! ;)

Så nu är det ett nytt år - 2010. Känns som man precis lärt sig skriva 2009 och nu ska man ändra om sig igen och skriva 2010 istället. Men det är väl så det brukar va...

Början på detta året har överlag varit bra! Har kanske blivit lite stressigt under jul o nyår samt med både heltidsjobbande plus skolan. Så det har resulterat i magkatarr. Blev mäkta trött på det i förra veckan och besökte läkaren. Fick lite tabletter utskrivna som jag nu tar varje dag och det hjälper lite iaf. Vissa dagar är värre än andra. Men det rullar på bra faktiskt. Nytt år och nya tag! :)

God fortsättning på er alla!

//


Födelsedag

Ja, jag har ju faktiskt fyllt år under tiden sedan jag skrev senast. Närmare bestämt den 21 december.
Hade inget kalas direkt utan jag tänkte fira tillsammans med Mio nu när han fyller år den 25 januari.
Blir så mycket kring jul o så ändå...

Julafton firades i Knislinge tillsammans med Henkes familj. Tomten kom och Mio vågad ge sig fram och ta emot 1 paket men resten fick mamma o pappa hämta. Lite läskig va nog tomten ändå. ;)

Juldagen firades med mamma, Magnus, Johannes, Emil, mormor o morfar samt Manges föräldrar. En mysig dag med gott sällskap. Mamma tog på sig rollen som tomte men Mio tyckte tomten va lika läskig även denna dag. ;)

Annandagjul firades med pappa här hemma hos oss. En mycket trevlig kväll med massa gott!

Mio har fått en massa fina julklappar denna julen! Rummet räcker knappt till längre så vi har fått sortera upp det lite och ställt ut lite i förrådet. Så får man byta ut lite om ett tag igen, när han tröttnat på det nya, så blir det gamla roligt igen.

Snart vankas det kalas också och rummet blir väl ännu en gång invaderat av leksaker. Får nog önska lite pengar o kläder till honom istället. Men en gitarr ska han iaf få av mig o Henke. Han är helt galen i musik. Som han dansar o sjunger. En riktig stjärna! =D

RSS 2.0