Måndag igen

Ja, då va det dags att falla tillbaks in i verkligheten och vardagen igen... Men jag suger fortfarande på karamellen sen i lördags och det kommer jag göra lääänge. Varje gång jag tänker på när Adde Malmberg sa att Team HAKI var vinnarna så ler jag direkt. Känns så härligt. Som vi kämpat. :)
Känns som det går bra nu faktiskt. Klarade även tentan idag i min Kriminologi kurs. Vann hela 80kr på Lotto i lördags (haha). Så det känns relativt bra just nu. Ska kanske inte säga för mycket - för då vänder väl det hela igen... :/

Jag o Mio har annars varit hos kusinerna i Knislinge ikväll efter jobbet. Åt lite kvällsmat o ungarna härjade för fullt. Lillkillen somnade på 2 minuter i bilen hem o sover som en stock i sin nya säng nu. Han kissade även på pottan ikväll. Alfred skulle kissa o då skulle såklart Mio göra likadant, trodde bara han skulle sitta i 2 sek o sen springa iväg igen men icke - han satt en stund o tillslut kissade han. Är en stolt mamma ikväll. Fjärde gången han kissar på pottan nu. :D

Mio har fått nya möbler till sitt rum också. Va på IKEA förra helgen o inhandlade nya säng, ny förvaring, lite mattor o nytt täcke med påslakan. Plus lite annat smått o gott som alltid lyckats slinka ner i vagnen. ;)
Får ta o lägga in lite bilder på hans fina rum sen. Så nu somnar han efter en liten godnatt saga i sin egen säng o kommer sen insmygande till oss under natten eller tidig morgon. Men han är så välkommen så - bara mysigt!

Nej, nu ska jag krypa ner under täcket. Nattinatti...

//

Vi Vann!!!

Vi - Team HAKI - Vann Musikslaget om Krisianstad!

Är så jävla glad och stolt över detta. Hade en super rolig kväll igår och resan dit har varit fantastisk på alla sätt o vis!
Vi tävlade mot fem andra körer i en svensk och en engelsk låt.
Våra bidrag var Gabriellas sång (från filmen "Så som i himlen" med Helen Sjöholm) och 1000 miles av HEAT. Kände från första stund jag fick veta att vi skulle ha dessa låtarna att detta skulle nog gå vägen. Gabriellas sång är så otroligt fantastisk och 1000 miles blev en bra avsutning. Det gick verkligen hem hos publiken - med stående ovationer. =D

Efter våra bidrag igår sa jag att det är det roligaste jag gjort på länge - undrar om det inte är det roligaste jag gjort nånsin. Jag kommer aldrig glömma detta ögonblick! Är även lite hedrad av att jag fick uppgiften att inleda Gabriellas sång med solo. Jag älskar sånt här och blev jätte glad när jag Jocke sa att han ville ha mig till första versen!
Cicci och Lotta som sjöng andra och tredje versen var suveräna! Detta gjorde vi bra! ;)

Vi i team HAKI har träffats 3 gånger i veckan de senaste veckorna och vi har blivit en riktig tajt kör. Det är faktiskt med lite sorg i mitt hjärta att det tagit slut... Men jag hoppas på en återträff snart och givetvis på fler framföranden på andra ställen. :)

Nedan följer lite bilder från Kristianstadbladets hemsida. Lägger upp mina egna senare.

Go Team HAKI!!!
Tack Alla! Detta har varit super!











//


RSS 2.0