Äntligen kväll!

Imorse gav jag mig på ett projekt jag senare ifrågasatte. Varför påbörjade jag detta?? Men nu är jag (eller snarare vi) klara! Vi är klara med ommöbleringen av barnens rum. Mio har nu flyttat in i gästrummet, Milla i Mios rum och gästrummet till Millas. Fy tusan med saker man har!!! Men nu sover barnen i sina nya rum och det blev jätte bra! Ännu bättre kommer det bli så småningom när nya gardiner är inköpta och hyllor målade osv. Vi får väl se hur resultaten blir sen o då ska jag lägga upp bilder på dem. ;)

Imorgon är det dags för Mios andra brottartävling! Det bär av till Osby där vi ska hejja som bara den på honom! :)

Snart är det bara en vecka kvar tills det bär av till Lalandia. Ska bli jätte roligt och mysigt! Har aldrig varit där tidigare så det kommer bli spännande. :)

Nu tror jag minsann sängen väntar. Man är lite mör från dagens slit och det gäller ju att vara pigg imorgon. 

Natti! //

10 oktober

Idag är det Din födelsedag! Du fattas oss och vi alla tänker på dig ofta! Senast idag pratade jag och Henke om dig, om den värsta dagen i våra liv, när allt hände och han fick ta emot ett fruktansvärt samtal från mig. Än idag ligger detta kvar i hans tankar när telefonen ringer...

 Det har gått exakt tre år sedan det hände nu och du skulle bara veta hur mycket du fattas oss. Jag önskar att du hade kunnat följa med Mios uppväxt och fått se Milla, du hade lärt henne allt det bus som du lärde Mio!
Skickar en stor grattishälsning från oss här nere! ❤




RSS 2.0