Torsdag

Då va det torsdag då. Snart helg med allt vad den för med sig. Ser fram emot helgen med spänning. Sen är det dags för en spännande vecka med att testa på det framtida yrket. :)

Idag ska Mio åka med mormor till tandläkaren. Han slog i sina tänder 2(!) gånger i somras vilket bidrog till att han fick dra ut en tand. Nu har de andra börjat spöka o göra ont så mamma är snäll att ta med honom dit då en annan måste hålla sig själv i skolan.

Sitter på bussen i stundens skrivande o jag träffade precis på en gammal klasskamrat. Gud va längesen det va man gick på högstadiet. Har aldrig haft en så bra klass som vi hade då, toppen personer med mycket humor! :)
Det känns som det hade varit dags för en återträff!! ;)

Nu vankas det snart svenska sen terminologi. Dags att göra hjärnan förberedd. 

//

Goooodmooorgon!!

Då va det en ny måndag i en ny vecka. Idag 1(!) vecka kvar till det dags för min första praktik. Nervöst o spännande! ;)
Idag börjar skolan 10.10, IT:n fick spenderas på valfri plats o eftersom jag är klar med min uppgift så beslöt jag mig för att lämna barnen på dagis och sedan äta en frukost i lugn o ro hemma innan jag ska ta bussen. 

Helgen gick alldeles för fort tycker jag. Känns som vi inte hann med så mycket... Henke va iväg hos några kompisar i fredagskväll o sen skulle han upp tidigt för att vara med brottarna som skulle tävla i lördags. Kvällen där bestod av god mat hos mamma o sen blev det filmtittande på hemmaplan. Söndagen gick också i brottningens tecken då det va tävling för tjejerna och givetvis fick jag o barnen följa med o stötta. På söndag är det dags för tävling igen, men då nybörjartävling och Mio vill vara med denna gång. Sin första tävling! Herregud vad mammahjärtat kommer slå fort!! Jag blir ju tårögd o allt hår på kroppen ställer sig upp när Philippa o Velma tävlar så hur ska det då gå på söndag??!! Spännande ska det iaf bli! 

Ridskola va det också i helgen. Mio va såklart jätte duktig o han hittade för första gången rätt takt i travet! På lördag är det såklart dags igen o förhoppningsvis får vi sällskap av en nyfunna vän Therese o hennes lilla "bonus-dotter". Ska bli jätte skoj!

Nu blir det väl att plocka undan frukosten o sen förbereda mig för skolan. :)





//

Fredag den 13:e

Ja, det är ju den välomtalade dagen idag. Dock inget jag märkt ngt av.
Kvällen består av mys med sonen i soffan till Fångarna på fortet. 
Dagen har bestått av pluggande under täcket i sängen. Tyst o lugnt o skönt! :)
Besök på vc blev det också pga. min huvudvärk som jag haft nu från o till ett par månader. Förmodligen spänningshuvudvärk men det är ingen höjdare när det ibland går över till migrän... Fullt ös är det också för jämnan men det är riktigt skönt att komma in i vardagen igen med lite rutin. 
Skolan är super och jag trivs jätte bra! Nu är det bara en vecka kvar sen är det dags för vår första praktik. Jag ska va på en vårdcentral i Hörby så det blir lite körande men det ska verkligen bli spännande!! Ser fram emot tre veckor där!

Nu ska jag sluta va osocial mot min son o avsluta detta inlägg. Visserligen sitter han o spelar på plattan lite då o då ngt motorcross-spel men ändå.

// 



Lagom dag!

Blev bättre än vad jag förutsåg imorse! Inställd lektion på morgonen som resulterade i att vi tog morgondagens lektion i dess ställe så att vi imorgon är lediga! Så skönt!
Fast ledig o ledig, finns skolarbeten o läxor att göra så det blir till att sitta med dem här hemma ist. Men jag slipper fara in till stan med bussen iaf! :)

Imorgon vankas det även besök på vc för mig o milla. Koll av huvud på båda två faktiskt. Fast på olika sätt. ;)

Helgen verkar annars spenderas i brottningens tecken igen. Henke ska följa med som tränare på tävling på lördag och det verkar bli en runda även på söndag. Men men... Då är denna helgen räddad! ;)

Nu ska jag sätta luren på laddning o stänga dem blå för idag.
NattiNatt!


Lååång dag...

Då sitter man på bussen på väg till skolan. Känner mig ganska pigg men det blir väl annat i eftermiddag. Är en extralång dag i skolan, känns det som. Inte för att dem är ett dugg längre än dem andra dagarna men det är liksom extra långa (inte fullt så givande/roande) lektioner idag... Gillar ämnena o så men det ena ämnet ger kanske inte såå mycket lektionstid. Men men, kanske inte ska måla fan på väggen än. Det kanske ändrar sig med tidens gång (hoppas går ju)! ;)

Ikv är det dags för killarnas brottning så då får väl en annan göra ngt annat nyttigt, som att tvätta o röja typ. ;)

För en gångs skull har vi inget mer än ridskolan planerat i helgen. Får väl se vad den har att bjuda på.
Nu - Terminologi!

//


Sommarens bravader!

Bland annat har vi:
- Badat, solat & slappat (haft semester)
- Fiskat
- Varit i stugan i Mellbystrand
- Tosselilla
- Milla har fyllt 1 År (tog sina första steg!) Även Henke har fyllt år.
- Ystad och dess djurpark
- Gyllene Tider-konsert i Halmstad
- Mio har sprungit Knatet
- Danmarksresa men husvagnsboende, bad, kubb, skratt o trevligt sällskap. Besökte här Djurs Sommerland, som jag VARMT rekommenderar och något som vi definitivt kommer besöka igen!
- Kräftskiva med Rock-tema!
- Go cart
Med mera, med mera! :)


Att man aldrig får tummen ur .....!

Fyra månader sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Alltför lång tid, om jag får säga det själv.
Mycket har hänt! Vi har haft sommarlov (med allt vad det innebär), mammaledigheten har tagit slut, skola, dagis o jobb har börjat. Hösten närmar sig nu med stormsteg! Något jag faktiskt ser fram emot (bortsett från alla sjukdomar den för med sig)!

Milla har nu inskolats på dagis och det går hur bra som helst! Inte en tår har hon fällt under de dagar jag lämnat henne där. Personalen säger att hon är glad nästan hela tiden och sådan är nog Milla som person, nästan alltid ett leende på läpparna.
Mio går nu sista året på dagis sen är det skolan som gäller. Jag o Henke har beslutat oss för att ha honom på en fri/privatskola i Tollarp - Axonaskolan. Känns som ett bra beslut! Blir mycket skjutsande men vi får väl se vad tiden utvisar...
Jag har börjat plugga! Sökte lite olika utbildningar och kom in på två, bl.a. mitt förstahandsval nämligen Medicinsk Sekreterare. Så om två år är jag förhoppningsvis en nyutexaminerad sådan! :)
Henke jobbar på som vanligt igen efter sju veckors ledighet med oss. Har varit fantastisk väder och vi har hittat på en del. Får väl visa vad vi har gjort i bilder ist för i ord. ;)
Alla fritidsaktiviteter har också dragit igång. Brottning två dagar i veckan för grabbarna i huset och Mio har även börjat på ridskola på lördagar. Han älskar det och jag älskar att se honom på hästryggen! Han är så duktig! Blir så lugn o harmonisk när han sitter där. Nyttigt för honom tror jag.

Dagarna + kvällarna består för min del mycket av plugg nu. Men det är verkligen super roligt! Trivs så bra och det känns som att jag valde rätt! Klassen är ett härligt gäng också! Blandade åldrar med blandad erfarenhet, nyttigt och intressant! :)

Idag är det min "lediga dag" vilket innebär hemmastudier så jag får väl återgå till dem. Ska hinna med lite jobb på firman också så det blir till att ladda upp lite bilder o sen ta mig i kragen.

På återseende I hope! (Tidigare är fyra månader iaf...)


RSS 2.0