Strandhäng

Idag har jag och barnen tillsammans med mamma varit på stranden i Åhus och lapat sol och haft mysigt! Måste säga att det va otroligt vackert och fantastiskt att se all snö och is längst med stranden! Mio älskade det och är en riktigt utemänniska och även Milla gillade det ordentligt! Hon satt i sanden och fick känna sand mellan fingrarna för första gången i sitt liv och det va faktiskt underbart att se! Hon satt liksom och pratade med sig själv, kände och klämde och ville hemskt gärna smaka på det också! :)

Nu är det iaf påsklov och vi får väl se om vi kan hitta på ngt mer roligt att göra, framförallt för Mio. Kanske en tur till Museet eller Barbacka, vem vet?
Påskhelgen har annars varit trevlig. Brunch hos svägerskan, en middag hos mamma och en hos pappa. Sång i kyrkan och lite slappe-tid emellan allt. Mycket lyckad påsk!

I torsdags va jag och röntgade ryggen så just nu går jag bara och väntar på svar.......... Och på remissen in till ulj.....
Vill bara va smärtfri....!

Lägger upp lite glada och positiva bilder på dagens utflykt. Nu läängtar vi tills vi kan va där igen, fast med lite färre kläder på oss! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0