Grundkillarna på plats

Förförra torsdagen, den 23/9 kom killarna som ska sätta grunden. Då började de med grannens tomt och en vecka efter började dem med vår. Det är verkligen spännande att se hur fort det går framåt och mer o mer av vårt hus kommer till sin räta form. Nu kan man föreställa sig på riktigt vart köket ska vara och jag har försökt förklara för Mio vart hans rum ska ligga. Han är relativt införstådd med vart det ligger nu men mest koll har han på vart mamma o pappa ska ligga. :)
Han är också ganska impad på att vi kommer att få garage. Det är väl där grabbarna grus kommer att hänga i framtiden. :D
Ska lägga in en liten planritning på huset också i nästa inlägg, så ni vet hur det kommer att se ut. Lite lättare att förstå mina foton då kanske.

Imorgon är det sagt på pappret att huset ska komma. En del av modulerna har redan kommit men tanken är att allt ska resas/sättas ihop imorgon. TYVÄRR....så ser det ut som att vädrets makter inte vill samma sak som jag. Enligt alla väderkanaler ska det regna hela dagen imorgon och då flyttar dem upp husuppsättningen. Det är ju givetvis väldigt bra! Man vill ju inte få in en massa vatten o fukt i huset!
Men byggarna som ska fixa Vårt hus ska höra av sig imorgonbitti o berätta hur de ska göra. Det ska väl iaf bli fint väder på fredag och det blir ju då om inget annat. Så antingen kl: 7.00 imorgon eller 7.00 på fredag kommer jag o resten av familjen sitta bänkade där bredvid tomten och studera hur vårt framtida Hem växer fram! Snacka om spännande! Inget man gör varje dag direkt. :)


Grävmaskin med tillbehör på plats!


Och då va det igång!


2 av x-antal moduler på plats.


Ännu en modul lyfts fint av från lastbilen.


Grunden börjar arta sig.


Alla på plats! :)


Grunden färdig! Och Mio testar vår blivande uppfart framför garaget.


Står "inne" i garaget och vi ser vinkeln från baksidan.


Står fortfarande "inne" i garaget o vi ser där köket, vardagsrum, rum o bad kommer ligga.
I bakgrunden syns grannarnas hus. Ett liknande hus men en modell mindre.


Vår uppfart med husmodul o lite mer till huset bredvid. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0