Inredning...

Nu ska väl ändå allt vara klart vad gäller tapeter med alla dess fondväggar, kakel i kök, golv etc etc i huset. Samtidigt som det är riktigt roligt att välja o få det precis som man vill ha det så är det riktigt svårt att föreställa sig allt framför sig, man blir helt förvirrad till slut. Men guuud så skönt det ska bli att äntligen få flytta!!!
I slutet av november/början på december beräknas det vara klart för inflyttning! Det pirrar i magen varje gång man tänker på det! :)

Den blivande grannen som ska bygga ett lösvirkeshus börjar komma igång nu också. Han har dragit dit en hel del massor och fått upp sin tomt nu, en tomt som förut låg i en sluttning så det nstan hade behövts en sutterängvilla. De andra grannarna som bygger bredvid oss verkar också supertrevliga! Har dock bara träffat mannen i huset men det känns bra att flytta till ett område där det dels är blandade åldrar och dels inte finns någon grannsämja/osämja sedan innan. Alla är helt nya för varandra!

Mio ska ju byta dagis nu till hösten också, Myran-barnen ska flytta till Talldalens fsk. Så dem har Bygga som tema nu och bygger hus o tittar på när deras nya dagis byggs om. De ska även följa vår byggprocess med huset och ska komma o titta på när huset levereras. Roligt när det även gynnar andra! ;)


Har börjar plugga nu också - Redovisning som är en del av företagsekonomi. Går lite fristående kurser så jag kan ha jobbet vid sidan om. Efter denna kursen börjar jag Kalkylering. Faktiskt mycket intressant! Roligt att lära sig allt om bokslut och årsredovisningar m.m. Det har man alltid nytta av!

Nej, nu väntar sängen... så jag checkar ut...


Kommentarer
Postat av: mamma

önska er all lycka. älskar er alla

2010-09-03 @ 00:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0