På jakt

Dagen har inte varit så värst händelserik men något har det iaf blivit av. Som ni säkert märkt har det varit ganska bra väder idag så vi tog med oss mormor Lotta på en tur till lekplatsen efter lunch.
Det börjar förhoppningsvis bli vår nu och termobyxorna blir för varma för Mio att ha på sig så vi begav oss iväg på jakt efter ett par nya överdragsbyxor - utan resultat! Vi va på Stadium outlet, team sportia på härlöv och engelbrektsboden men nix pix, inga överdragsbyxor blev det till min gosse. Får väl in till stan och leta men tycker det är konstigt att det ska va så svårt att hitta. Någon som har något bra tips på vart sådana finns??
Men, som vanligt kommer vi inte hem tomhänta. Mamma va så snäll och köpte ett jätte fint set med body och klänning, strumpbyxor och strumpor till Milla och Mio tiggde till sig strumpor! Det tackar vi mormor Lotta väldigt mycket för! <3

Grabbarna i hushållet har annars varit på brottning ikväll, liksom varje tisdag och torsdag. Båda tycker det är jätte roligt och det känns bra att dem har ngt att göra tillsammans som dem gillar!
Jag och Milla blev hemma och lagade pasta och köttfärssås. Gjorde den så att även Milla fick den som kvällsmat och tro det eller ej men det verkade gå hem! :)

Imorgon väntas besök! Millas på pricken jämngamla kompis (t.o.m nästan samma namn!) kommer på fm och på em kommer svägerskan med alla barnens kusiner. Som Mio har längtat (och tjatat!), så det kommer bli en trevlig dag!
Bäst att sussa nu då kanske så man orkar med. Blev inte så många timmar inatt då Milla fick för sig att vara vaken och storgråta ett tag...!

Så nattinatti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0